Onze diensten bij
Scope 8 Veilig

Bij Scope 8 Veilig bieden we een breed scala aan elektrotechnische inspecties en diensten om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installaties te waarborgen.

Onze deskundige inspecteurs werken nauwkeurig en professioneel om ervoor te zorgen dat uw systemen voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en voorschriften.

Elektrotechnische Inspecties

Onze elektrotechnische inspecties zijn ontworpen om elk aspect van uw elektrische installaties te beoordelen. We controleren onder andere de bedrading, schakelkasten en aansluitingen om eventuele risico’s op te sporen en te minimaliseren. 

Onze inspecteurs zijn volledig gecertificeerd en gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Advies en Certificering

Naast inspecties bieden we ook adviesdiensten om uw elektrotechnische systemen te optimaliseren. We helpen u bij het identificeren van verbeterpunten en geven aanbevelingen om de veiligheid en efficiëntie te verhogen. 

Na voltooiing van onze inspecties ontvangt u een gedetailleerd rapport en, indien aan de normen voldaan wordt, een certificering die aantoont dat uw installaties veilig en compliant zijn.

Offerte aanvragen binnen 1 minuut

Bij Scope 8 Veilig bieden we hoogwaardige elektrotechnische inspecties voor bedrijven van elke omvang en sector. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons formulier en ontvang een op maat gemaakt voorstel.

Onderhoud en Reparaties

Bij Scope 8 Veilig bieden we niet alleen inspecties, maar ook onderhouds- en reparatiediensten voor uw elektrische installaties. 

Ons team van experts zorgt ervoor dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost, waardoor de continuïteit en veiligheid van uw bedrijfsvoering gewaarborgd blijven. Regelmatig onderhoud helpt bij het voorkomen van storingen en verlengt de levensduur van uw installaties.

Noodinspecties

In geval van een onverwachte storing of een mogelijke veiligheidsdreiging staan wij klaar om noodinspecties uit te voeren. Onze snelle responstijden zorgen ervoor dat uw bedrijf zo min mogelijk hinder ondervindt. 

Wij identificeren en verhelpen problemen snel, zodat u met een gerust hart kunt doorgaan met uw werkzaamheden. Veiligheid en efficiëntie staan bij ons altijd voorop.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten of het offerte-aanvraagproces? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder voor snelle antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen.

Ja, je bent verplicht een Scope 8 keuring uit te voeren volgens de Nederlandse Arbowet. Deze inspectie is bedoeld om de elektrische veiligheid van installaties te waarborgen en te voorkomen dat medewerkers gevaar lopen bij het werken met elektrische apparatuur.

De frequentie van Scope 8 keuringen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type elektrische installatie, de omgeving en het gebruik ervan. Over het algemeen wordt aanbevolen om Scope 8 keuringen regelmatig uit te voeren, zoals jaarlijks, om de veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke vereisten.

Wil je ervoor zorgen dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en normen op het gebied van elektrische inspecties? Bij Scope 8 Veilig maken we dit proces moeiteloos voor jou. 

Bespaar tijd, geld en zorg ervoor dat jouw bedrijf aan de hoogste normen voldoet. Neem vandaag nog de controle over de veiligheid van jouw elektrische installaties en vraag jouw offerte aan via Scope 8 Veilig!

Scroll to Top