Over
Scope 8 Veilig

Bij Scope 8 Veilig zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige elektrotechnische inspecties en diensten voor bedrijven in elke sector en van elke omvang. 

Ons doel is om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installaties te waarborgen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Onze Missie

Onze missie is om bedrijven te helpen door betrouwbare en grondige elektrotechnische inspecties aan te bieden. 

We streven ernaar om risico’s te minimaliseren en ervoor te zorgen dat alle installaties voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bij Scope 8 Veilig zetten we ons in voor de veiligheid van uw medewerkers en eigendommen.

Ons Team

Het team van Scope 8 Veilig bestaat uit gecertificeerde en ervaren inspecteurs die experts zijn in hun vakgebied. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en methoden om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen. 

Ons team werkt nauw samen met u om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Offerte aanvragen binnen 1 minuut

Bij Scope 8 Veilig bieden we hoogwaardige elektrotechnische inspecties voor bedrijven van elke omvang en sector. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons formulier en ontvang een op maat gemaakt voorstel.

Onze Waarden

Bij Scope 8 Veilig staan integriteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid centraal. We geloven in het leveren van diensten die niet alleen voldoen aan de industrienormen, maar deze ook overtreffen. 

Onze inspecteurs zijn toegewijd aan transparante communicatie en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Waarom Kiezen voor Scope 8 Veilig?

Kiezen voor Scope 8 Veilig betekent kiezen voor gemoedsrust. Onze grondige inspecties en deskundige adviezen zorgen ervoor dat uw elektrische installaties altijd in topconditie zijn. 

Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, kunt u vertrouwen op onze expertise om uw bedrijf veilig en compliant te houden.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten of het offerte-aanvraagproces? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder voor snelle antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen.

Ja, je bent verplicht een Scope 8 keuring uit te voeren volgens de Nederlandse Arbowet. Deze inspectie is bedoeld om de elektrische veiligheid van installaties te waarborgen en te voorkomen dat medewerkers gevaar lopen bij het werken met elektrische apparatuur.

De frequentie van Scope 8 keuringen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type elektrische installatie, de omgeving en het gebruik ervan. Over het algemeen wordt aanbevolen om Scope 8 keuringen regelmatig uit te voeren, zoals jaarlijks, om de veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke vereisten.

Wil je ervoor zorgen dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en normen op het gebied van elektrische inspecties? Bij Scope 8 Veilig maken we dit proces moeiteloos voor jou. 

Bespaar tijd, geld en zorg ervoor dat jouw bedrijf aan de hoogste normen voldoet. Neem vandaag nog de controle over de veiligheid van jouw elektrische installaties en vraag jouw offerte aan via Scope 8 Veilig!

Scroll to Top